Warning: Undefined array key 2 in /store01/store-w/eco_terra_w_usr/ecoterraproiect.ro/html/@includes/core.php on line 97

Partenerii nostri, cercetarile noastre, ambitia noastra – Temelia crearii unei culturi a excelentei.

Eco Terra Proiect urmareste desfasurarea activitatilor de cercetare, proiectare, consultanta in toate tipurile de activitati economice care presupun investitii in constructii noi sau reabilitari, inclusiv dotarea acesora, prin crearea unor relatii puternice cu toti colaboratorii si oferindu-le inclusiv afacerilor acestora un plus de valoare.

Eco Terra Proiect are capabilitatea de a analiza si recomanda solutia optima bazata pe ceea ce clientul detine deja si doreste sa atinga organizatoric si investitional pe viitor. Cunoastem toate aspectele care pot afecta calitatea de exploatare/performanta a constructiilor, cum ele interactioneaza cu mediul si ce impact poate avea o singura decizie asupra unui intreg proiect, permitandu-ne sa alegem cele mai bune si potrivite solutii pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale clientului.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin adaptarea permanenta a procedurilor noastre la standardele de calitate . Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Vrem sa ne tratam clientii cu integritate maxima, aceasta insemnand sa le oferim cele mai indicate solutii ingineresti potrivite necesitatilor lor. Pentru a face aceasta, ne straduim sa intelegem activitatile comerciale ale clientilor nostri, prioritatile si cerintele proiectelor lor. Dorim sa le depasim asteptarile privind toate aspectele performantei noastre, de la sfatul tehnic initial pana la solutiile oferite.

Cautam sa obtinem excelenta si calitate, de aceea atat de multi dintre clientii nostri se intorc cu noi proiecte – iar si iar. De la faza timpurie de conceptie de proiect si planificare a etapelor, pana la reactia finala din partea dumneavoastra, ne straduim sa intelegem necesitatile unui dezvoltator si continuu cautam sa ne imbunatatim serviciile.