Warning: Undefined array key 2 in /store01/store-w/eco_terra_w_usr/ecoterraproiect.ro/html/@includes/core.php on line 97

Echipa Noastra

Eco Terra Proiect a dezvoltat o abordare speciala in legatura cu provocarile unice date de gestionarea resurselor interne. Punand accent pe valoarea unei educatii temeinice, ne sustinem colegii in dezvoltarea personala , aprofundarea cunostintelor profesionale, tehnice, de proiectare si cercetare, dezvoltate si mentinute in concordanta cu standardele si practicile moderne.

Pentru aceasta am investit in primul rand in departamentul IT si in aplicarea celor mai noi programe de calcul in domeniul structurilor. De asemenea, biblioteca noastra cuprinde, pe langa toata literatura tehnica publicata in standarde si normative romanesti, si carti de specialitate tiparite in edituri prestigioase din Romania si din lume, fiind la dispozitia fiecaruia dintre colegii nostri.

Astfel am reusit si am demonstrat ca detinem un loc important in oferta privata de solutii tehnice si expertize pentru realizarea de constructii noi, modernizari de constructii existente si acordarea de consultanta cu privire la evaluarea atat a activitatii unor entitati din punct de vedere economic cat si a patrimoniului acestora pentru raporturi financiare.